Een opgeruimd hoofd &

een ontspannen lichaam

Minder stress, meer plezier; terug in de flow! Stap met mij op de mat!

Je wéét dat yoga voor je werkt.
Maar wanneer je wacht tot alles perfect is vóór je op je mat stapt, gebeurt er niets...

Hier begint jouw practice!

Je hebt in het verleden al vaker yogalessen gevolgd, in een yogastudio of online, en je merkte destijds dat je er veel aan had: je had minder rugklachten, de lessen hielpen je te ontspannen of je merkte dat het een goede tegenhanger was van je andere sportieve activiteiten. Tòch raakte na verloop van tijd de regelmaat van je yoga beoefening eruit. Nu merk je dat je toch iets vaker dan je zou willen een kort lontje hebt, makkelijker geblesseerd raakt of je overweldigd voelt door je dagelijkse verantwoordelijkheden.

 

Al sinds 2011 help ik yogi's om op een aandachtige manier in beweging te komen, waarbij plezier en ontspanning voorop staan en ze hun fysieke mogelijkheden en grenzen leren herkennen én respecteren. Door in mijn instructies steeds weer terug te gaan naar "Wat voel je nu?" leer ik mijn leerlingen vertrouwen op de feedback die hun eigen lichaam ze geeft.


Als jij je yoga beoefening weer wil oppakken, maar je twijfelt nog over hoe je dat het beste kunt doen, neem ik je graag mee op pad. 

10+
Jaar ervaring
meer dan 1000
Opleidingsuren
ruim 1500
klanten geholpen

Annemieke

"de lessen van nina zijn een houvast in het loslaten"

"Iedere keer als ik online een les van Nina volg voel ik het vertrouwen in mijn lijf weer terugkomen. Haar lessen zijn zorgvuldig en met toewijding opgebouwd, waardoor je lijf en geest de tijd en ruimte krijgen om tot zichzelf te komen. In de hectiek van alledag is dat voor mij heel waardevol! De lessen van Nina zijn voor mij een houvast in het loslaten!"

Vind een gezonde balans: 

 • tussen inspanning en ontspanning
 • in zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf
 • tussen 'on fire zijn' & knallen en opgebrand raken & leeglopen
 • in lichaam & geest, denken & voelen
 • in werk/gezin/opleiding/privé
 • tussen jezelf uitdagen & groeien en het wat rustiger aan mogen doen & opladen
 • in voortdurende prikkels van buitenaf en stilte in jezelf
 • tussen beweging en stilstaan
 • tussen willen en moeten
  Kortom: niet overspoeld worden, maar leren surfen op de flow van je dagelijkse leven

Heldere Nederlandse uitleg

Met mijn 10+ jaar aan leservaring, groepslessen  en privélessen, weet ik haarfijn welke instructies eenvoudig te volgen zijn voor mijn studenten

Nuchtere benadering

Mijn lessen zijn down to earth en hebben een praktische en functionele benadering

Jij bent uniek!

Door de manier waarop ik mijn lessen begeleid, inspireer ik je om op een andere manier naar je eigen lichaam kijken. Niet "ik kan dit niet", maar "wat past er bij mijn unieke lichaam van vandaag?"

Tot rust komen in je hoofd en in je lijf, 

op elk moment binnen handbereik

Dit kun je verwachten van jouw yoga abonnement:

Keuze uit meer dan 140 lessen

Kiezen uit korte en langere lessen, van actief & uitdagend tot ontspannend & zacht; er is altijd wel een les die past bij wat je op dat moment nodig hebt. Daarnaast heeft elke les een eigen thema, de ene les is bijvoorbeeld meer anatomie gericht, de andere keer geïnspireerd op de natuur of de chakra's.

Een yogastudio die 24/7 open is

Niet hoeven wachten tot er een yogales op het rooster staat waar jij behoefte aan hebt, maar je lessen 'on demand' volgen, wanneer het jou uitkomt; of dat nou zondagochtend, in je lunchpauze tijdens je thuiswerkdag of midden in de nacht is.

Persoonlijk contact

Loop je ergens tegenaan tijdens je yogabeoefening of wil je bijvoorbeeld even met een ervaren docent overleggen over een alternatieve houding? Mis je toch nog iets in het aanbod? Neem gerust contact met me op, ik help je graag!
De gratis proefperiode aanbieding loopt af over:
00
days
00
hours
00
minutes
00
seconds
€ 20,-
Nu € 15,-

Voel je lekker in je vel met yoga!

Je goed voelen is de basis van een succesvol en betekenisvol leven. Goed voor jezelf zorgen is dan ook geen luxe, maar basisbehoefte. Mijn online yogalessen helpen je daarbij en zorgen voor meer veerkracht, mentaal én fysiek, zodat jij telkens weer opgeladen en vol zelfvertrouwen van je mat af stapt en terug je leven in wandelt met een opgeruimd hoofd en een tevreden lijf.

Als je nú geen tijd hebt om voor jezelf te zorgen, wanneer dan wel? Dít is het moment om te werken aan jouw eigen welzijn, ik help je graag.

Koop nu


en probeer 7 dagen gratis!
 • "Ik kan alles zelfs met mijn ogen dicht, wat ik vaak ongemerkt doe, goed volgen"
  Door de ervaring van afgelopen jaren met thuis werken en online lessen, merk ik dat ik het fijn vind om de leskeuze en het moment van de les zelf te bepalen. Nina legt veel uit tijdens de les zodat ik zelfs met mijn ogen dicht, wat ik vaak ongemerkt doe, alles goed kan volgen😊. Dus super blij dat zelfs vanuit Zweden ik nog fijn de lessen kan volgen!!
  Greet
  "Eigenlijk merk ik geen verschil met de lessen in de studio"
  "Nina geeft altijd een duidelijk uitleg, en ze maakt een mooie verbinding naar de jaargetijden en natuur. Heel professioneel en zeker niet zweverig en dat is wat mij aanspreekt in haar lessen. In alle lessen geeft ze me de ruimte om diep te gaan of wat liever voor mezelf te zijn zonder me schuldig te voelen. En dan net op het goede moment geeft ze weer een hint of tip, eigenlijk merk ik geen verschil met de lessen in de studio."
  Liesbeth

  "Ik ben leniger geworden en heb meer energie gekregen"

  "Ik kampte vaak met rug- en nekklachten. Door het volgen van de yin-yoga lessen zijn deze klachten enorm verminderd, ben ik leniger geworden en heb meer energie gekregen. De fijne online lessen van Yoganina zijn prettig opgebouwd en goed te volgen."

  Jane

  - Veelgestelde vragen -


  "Ik ben een stijve hark, past yoga wel bij mij?" Zéker! Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te kunnen doen, het is eerder een gevolg. In mijn lessen moedig ik deelnemers telkens aan om de mogelijkheden van hun eigen lichaam te verkennen en te respecteren. Een verandering van het denkbeeld van "dit is niet goed aan mijn lichaam", naar "zo is mijn lichaam vandaag en dat is prima!".


  "Ik heb nog nooit yoga gedaan, kan ik ook meedoen?" Ja, ook als minder ervaren of onervaren yogi ben je van harte welkom om mee te doen met mijn online lessen! De instructies worden op een praktische manier gebracht, zodat ook beginnende yogi's begrijpen wat de bedoeling is van een houding of een les. Bij sommige, uitdagendere houdingen (zoals wanneer we oefenen met een complexe houding die ook wel 'het hele wiel' wordt genoemd) adviseer ik om deze niet voor de allereerste keer alleen thuis te doen, maar je in real life te laten begeleiden door een ervaren yogadocent in een yogastudio. 


  "Ik ben een man, mag ik ook meedoen?" Natuurlijk :-) In mijn promotie richt ik mij vooral op ambitieuze vrouwen met een volle agenda, omdat ik daar zelf affiniteit mee heb (ik ben er namelijk zelf één). Maar in mijn yogastudio heb ik gezien dat de meeste mannen ook ontzettend veel baat bij yogabeoefening hebben. Als je een man bent kunt je dus gewoon lekker aansluiten. 


  "Wat heb ik nodig?" Kleding die lekker zit is een must en daarnaast is een yogamat handig, al is het voor de yin yogalessen niet eens essentieel; hiervoor zou een lekker zacht vloerkleed bijvoorbeeld ook volstaan. Voor de meer actieve lessen is een yogamat wel belangrijk, zodat je goede grip en steun hebt tijdens je practice en niet alle kanten op glijdt. Verder zou je een bolster, yogablok(-ken), yogariem en/of deken kunnen aanschaffen, maar ook hiervoor zijn genoeg alternatieven die de meesten wel in huis hebben.


  "Wat kost het?" Een maandelijks abonnement kost € 15,-. Dat betekent dat je voor de prijs waarvoor je normaal gesproken één les kunt volgen in een studio, jij een maand lang onbeperkt lessen van een zeer ervaren yogadocent (ikzelf ;p) kunt volgen.


  "Wat nou als ik het toch niks vind?" Je abonnement start met een gratis proefperiode van 7 dagen. Om de automatische betaling na de 7 gratis dagen te kunnen starten is er een transactie nodig van het symbolische bedrag van € 0,02. Ok, niet helemáál gratis dus, maar toch wel bijna ;-) Na die zeven dagen wordt de automatische incasso gestart en wordt er maandelijks € 15,- van je rekening afgeschreven, tot je weer opzegt. Je kunt op elk moment opzeggen door middel van een mailtje naar info@yoganina.eu; daarna wordt er geen lesgeld meer geïncasseerd.


  Heb jij nog een andere vraag die hier niet bij staat? Stuur me gerust een mailtje: info@yoganina.eu